DESPRE MINE

Despre

DAVID CRISTINA

Sunt coafeză cu o experiență de peste 18 ani, am frecventat academia JEAN LOUIS DAVID din Milano timp de 8 ani, unde am absolvit cu succes zeci de cursuri profesionale de îngrijire a părului, colorimetrie, tehnici de
tunsori, tehnici de colorare și decolorare.

Am lucrat în 6 saloane din Verona (Italia), unul în Londra și două în Southend (Marea Britanie), unde am dobândit multă experiență, cunoștințe și m-am confruntat cu multe situații unde a trebuit să iau decizii singură sau în echipă.

Am obținut de curând licența M.O.B. (Masters Of Balayage), si sunt membră în BTC (Behind The Chair) University – o platformă în continuă creștere din care învăț și mă inspir ÎN TOT CEEA CE FAC.
Sunt pasionată de efecte de lumină precum tehnica mea favorita: Balayage.

Sunt expert L’oreal și am numeroase cursuri terminate la aceasta excelentă academie, precum: specializare în tunsori cu mașina de tuns și specializare în tratamente cu Keratină.

Pe tine când te programez?

CE SPUN CLIENțII DESPRE MINE

Ești un om plin de frumos și rezultatele muncii tale dovedesc asta!
Îți mulțumesc Cristina pentru ceea ce ai reușit sa scoți din parul meu și abia aștept să văd ce urmează!
Cu toată inima și încrederea recomand oricui dorește sa se bucure de un par sănătos și frumos aranjat și îngrijit de o profesionistă excelentă.

Cu siguranța voi reveni cu plăcere!
Coafor in arad
E.P. Emma
Pot spune ca visele tale devin inspiratia ei Stilul, eleganta, pasiunea si profesionalismul, sunt cuvintele ce o caracterizează. Pe langa serviciile de calitate oferite, pune accent si pe o ambianta deosebita, care sa-ti mangaie simțurile. Doreste ca, prin vizita la salonul ei, sa transforme putinele clipe de relaxare, in cele mai frumoase momente ale zilei.
Un ceai cald, o cafea sau poate ceva racoritor, o muzica placuta, aceasta este atmosfera oferita fiecarei cliente. Care este secretul principal? Pasiunea!
Claudia

Mă poți găsi și aici: