Salonul David Cristina

De ce sa aleg salonul David Cristina?

     Salonul David Cristina este mai mult decat un simplu coafor in Arad. Este locul unde esti primita cu bratele deschise, cu zambetul larg si cu mult profesionalism de catre un hairstylist. Echipa noastra se va asigura ca tu sa petreci un timp de relaxare si rasfat garantat! Fiecare persoana din echipa este invatat si pregatit pentru a se ocupa de tine exact asa cum ai dori, de aici si mottoul nostru: I love your hair do you?
     Noi chiar iti iubim parul si avem grija de el, pornind de la consultatia GRATUITA in care iti analizam starea generala a parului, sanatatea scalpului si conditiile lungimilor.

     Ascultam cu atentie dorintele tale despre look-ul visat si apoi te indrumam inspre: 

  • ce este mai sanatos pentru parul tau conform idea ta de stil
  • conditiile in care se afla parul
  • caracteristicile fizionomice, trasaturile si culorile tale
  • Personalizarea stilului
  • Transparenta pretului final
Coafor in arad

Care sunt pasii pe care ii urmam la salonul de coafura David Cristina?

Momentul de relaxare:
     Dupa o atenta analiza a scalpului iti vom alege samponul ideal pentru nevoile tale si tratamentul cel mai benefic al firului de par. Totul sub forma de MASAJ CAPILAR pentru a reactiva circulatia scalpului si a inchide cuticulele care in urma unei decolorari/colorari sau sampon prea agresiv raman deschise si cauzeaza subtierea varfurilor pana la deteriorarea si ruptura lor. 

Momentul tehnic:
     Fie ca e alegem o colorare sau decolorare a parului, ori un Balayage, 2 in 1 pana la indreptare cu Keratina, sau poate corectie de culoare – totul va fi efectuat cu produse de maxima calitate, fiind salon EXPERT L’OREAL Paris.
     Tehnicile si rezultatul a fiecarui serviciul va fi personalizat in functie de cum iti place tie, ce iti sta bine dar mai ales ce este recomandat pentru a avea mereu un par sanatos, luminos de la scalp pana la radacina.

Tuns:
     “Fiecare tunsoare are omul ei”.
Cand vorbim de o tunsoare (fie ca este vorba de tuns par scurt, tuns par mediu sau tuns par lung) nu vorbim doar de scurtarea podoabei capilare, ci si de MODELARE sau REMODELARE a intregii figuri. Da ai inteles bine; Intregul chip al tau arata mai bine daca tunsoarea avantajeaza sau dezavantajeaza fizionomia fetei tale.
     De aceea te sfatuim sa te lasi indrumata catre tunsoarea ideala pentru tine, pentru a accentua punctele tale forte!

Salonul David Cristina

De ce folosim asa mult la masina de tuns?

     Pentru ca este mai eficienta, rapida si precisa. Este o tehnica dobandita in ani de experienta, si iti asigura mereu calitatea maxima cu finisarea detaliilor intr-un timp mai scurt.

Momentul style:
   Este construit in urma momentului tehnic si a tunsorii parului tinand cont de dorintele si placerile tale, deci fie ca vei iesi de la noi cu parul cret, ondulat sau drept vei pleca multumita ca parul este in perfecta armonie cu stilul tau, ba chiar il defineste.

Orice membru al echipei noastre care te va lua in primire iti va oferi servicii profesionale la calitatea care defineste salonul David Cristina.
     Echipa noastra este mereu instruita prin cursuri SAPTAMANALE de:

  • Tehnici
  • Tunsori
  • Momente style

Pe tine când te programez?

CE SPUN CLIENțII DESPRE MINE

Ești un om plin de frumos și rezultatele muncii tale dovedesc asta!
Îți mulțumesc Cristina pentru ceea ce ai reușit sa scoți din parul meu și abia aștept să văd ce urmează!
Cu toată inima și încrederea recomand oricui dorește sa se bucure de un par sănătos și frumos aranjat și îngrijit de o profesionistă excelentă.

Cu siguranța voi reveni cu plăcere!
Coafor in arad
E.P. Emma
Pot spune ca visele tale devin inspiratia ei Stilul, eleganta, pasiunea si profesionalismul, sunt cuvintele ce o caracterizează. Pe langa serviciile de calitate oferite, pune accent si pe o ambianta deosebita, care sa-ti mangaie simțurile. Doreste ca, prin vizita la salonul ei, sa transforme putinele clipe de relaxare, in cele mai frumoase momente ale zilei.
Un ceai cald, o cafea sau poate ceva racoritor, o muzica placuta, aceasta este atmosfera oferita fiecarei cliente. Care este secretul principal? Pasiunea!
Coafor in Arad
Claudia

Mă poți găsi și aici: